Újdonság a Balaton Soundon is: fizess kártyával!

Pénzcentrum2011. június 2. 16:34

A Sziget nyári fesztiváljain a hivatalos fizetőeszköz az idei évtől a Fesztiválkártya. A készpénzmentes szórakozást támogató, érintésnélküli kártyával működő rendszerrel A Heineken Balaton Sound vendégei is találkozhatnak.

A szervezők tájékoztatása szerint az újdonság bevezetésének gördülékenysége és a fizetés valóban gyorsabbá és biztonságosabbá tételének érdekében számos Fesztiválkártya feltöltő pont, helpdesk, több tucat szakember és hostess segít majd a rendezvényeken.

A Fesztiválkártya a Sziget Kulturális és Menedzser Iroda Kft. nyári fesztiváljainak hivatalos, készpénzmentes fizetőeszköze. A Fesztiválkártya a Budai Gourmet-n, a VOLT, a Heineken Balaton Sound és a Sziget Fesztiválokon egyaránt használható. Mivel a kereskedők, kocsmák, éttermek 2011-ben kizárólag a Fesztiválkártyát fogadják el fizetőeszközként, ezért a Fesztiválkártyával minden, a Szigettel szerződésben álló kereskedők által forgalmazott termék megvásárolható.


Fotó: sziget.hu


A Budai Gourmet, a VOLT, a Heineken Balaton Sound és a Sziget Fesztiválokon használható a kártya. Egy Fesztiválkártya érvényes mind a 4 fesztiválon, azonban az egyes fesztiválokon feltöltött egyenlegek nem átvihetőek. Tehát ha a Budai Gourmet-n használtad a kártyát és maradt rajta pénz, azt pl. a VOLT-on már nem tudod levásárolni - a kártyát újra feltöltve azonban ismét használhatod fizetésre.

Minden látogató a belépéskor, a karszalagjával együtt kapja meg a kártyát, melynek az egyenlege nulla Forint - tehát az első kártyáért nem kell fizetni. A kártya az első feltöltést követően, vagy a regisztrációt követően válik aktívvá.

A kártya a regisztráció nélkül is használható fizetésre, ám kifejezetten ajánlott, hiszen kizárólag az előzetesen regisztrált kártyák tilthatóak le (pl. ha elveszted a kártyád), illetve csak a regisztrált kártyákon megmaradt egyenleget lehet új kártyára átvezettetni.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A Fesztiválkártya a kizárólagos fizetőeszköz a Budai Gourmet, a VOLT, a Heineken Balaton Sound és a Sziget fesztiválokon. A kereskedők nem fognak készpénzt elfogadni. Az utolsó pont ahol még tudsz készpénzzel fizetni, azok a jegypénztárak lesznek.

A Fesztiválkártya egyenlege egy szabadon megválasztott összeggel, de legfeljebb 240,000 Ft-tal tölthető fel. A kártya az adott rendezvényen korlátlan számban újratölthető. A kártya feltölthető készpénzzel vagy akár bankkártyával is, így neked még készpénzt sem kell felvenned. Bankkártyás feltöltés esetén feltöltésenként 100 Ft "kényelmi díjat" számolnak fel.

A kártya egyenlegét szabadon megválasztott összeggel bármikor feltöltheti a kártyabirtokos. A kártyák egyenlege a Fesztiválkártya feltöltő pontokon tölthető fel, az adott fesztiválon.

Címkék: