A Volkswagen új csodajárműve megérkezett + fotók és videó

Pénzcentrum2010. október 22. 16:02

A német autógyártó óriás, Volkswagen pedál nélküli elektromos kerékpárt tervezett. A csodamasina keréknagyságúra összecsukható és kényelmesen elfér egy közepes méretű bőröndben, akár a kocsi hátsó ülésén, vagy a csomagtartóban. Az eszköz az autónk elektromos rendszere segítségével feltölthető, miközben mi vezetünk.

A közlekedési járműnek nincsenek pedáljai, így ha lemerül az akkumulátor, hajthatjuk Flintstone-módra, vagy csak egyszerűen toljuk. Egy feltöltéssel 20 kilométert tudunk vele megtenni maximum 20 km/órás sebességgel. Németországban így bukósisakot sem kell hordani a vezetőknek, viszont készülhetnek a bicikliből gyorsabb változatok is.

A kerékpár tárcsafékes és beépített ledlámpával van felszerelve.  Dr.Ulrich Hackenberg a Volkwagen R&D vezetője az új fejlesztést a 2010-es kínai autókiállításon mutatta be. Egyelőre még forgalomba nem hozzák, de a közeljövőben mindenképp tervezik azt. A termék áráról annyit közöltek csupán, hogy biztosan nem lesz olcsó.

A 2010-es kínai autókiállításon lévő bemutató nagy sikert aratott.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Címkék:
kínai autók,