Őszi akció: két éjszakáért hármat!

Pénzcentrum2010. október 17. 07:02

A Magyar Turizmus Zrt által szervezett őszi kampány keretében október 1. és november 30. között két éjszaka áráért hármat lehet eltölteni a Dunakanyarban, azokban a szállodákban, panziókban, amelyek részt vesznek ebben a rendkívül kedvező akcióban.

Jó hír azoknak, akik előnyben részesítik a hazai turizmus kínálatát szabadidős programjaik megtervezésekor, hogy a Magyar Turizmus Zrt. Budapest-Közép-Dunavidék Regionális Marketing Igazgatósága a Dunakanyar turisztikai szolgáltatóinak közreműködésével ismét meghirdeti a "Vár a Dunakanyar" akciót.

Az őszi kampány keretében október 1. és november 30. között két éjszaka áráért hármat lehet eltölteni a Dunakanyarban, azokban a szállodákban, panziókban, amelyek részt vesznek ebben a rendkívül kedvező akcióban. A kampányhoz éttermek és egyéb programgazdák is csatlakoztak kedvezményes áraikkal.

 


Az őszi "Vár a Dunakanyar" akció újdonsága, hogy a szálláshelyek a kedvezményes 2=3 ajánlaton kívül gyógyászati vagy wellness szolgáltatást is kínálnak a Dunakanyarba látogató vendégeknek.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Az őszi kampány keretén belül egy négyfős család négy napos hosszú hétvégéje megoldható már összesen 28.000 ezer forintból is, de a négy csillagos wellness szállodában is legfeljebb csak 43 ezer forint egy kétágyas szoba három éjszakára egy főnek.

Címkék: