Szexturizmus: ötcsillagos hotelek, sikamlós kalandok

Pénzcentrum2010. október 16. 14:02

Hétszáz euró ellenében valódi kéjutazássá lehet varázsolni egy egzotikus utazást - ígéri egy román utazási iroda. A közel 200 ezer forint plusz pénzből erotikus kalandokban lehet része az utazónak. Például részt vehet a"Szemtelen diáklányok bulija", vagy "Az ápolónők éjszakája" fantázianevű programok valamelyikén.

Jamaikán hét éjszaka, repülővel egy ötcsillagos hotelben teljes ellátással 3700 euróért lehet sikamlós kalandokat átélni. Van azonban olcsóbb ajánlat is: a floridai orgia utazással és szállással együtt megúszható 1700 euróból is. Az ajánlat persze kizárólag nagykorúaknak szól.

A Premier Tour utazási iroda képviselője elmondta, hogy az elmúlt időszakban a román turisták közül egyre többen színesít szexkalanddal is utazásukat, ők erre a piaci igényre reagáltak üdülési csomagjaikkal.

Ez már a vég? A szexi celeb milliárdos adóssággal küzd - Kattints!

A világhálón böngészve kimondottan szexturizmusra szakosodott magyar utazási irodát nem találtunk. Nyílt titok azonban, hogy a Thaiföldre, Tunéziába vagy Kenyába utazó magyar férfiak és nők egy része kimondottan a forró románc ígérete miatt választja ezt az úticélt.

Az ENSZ ifjúsági szervezete az UNICEF becslése szerint nem kis üzletről van szó: a szexturizmus világszerte 250 milliárd eurós forgalmat ér el évente. E speciális turisztikai "ágazat" megítélése azonban nem túl kedvező. A kéjutazáson lévő turisták áldozatául esik 10 millió kiskorú, miattuk 2 millió abortuszt kell végrehajtani és 300 ezerrel gyarapszik az AIDS fertőzöttek száma.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 

Címkék: