A szőke bombázó vallomása milliókat csábíthat Budapestre

Pénzcentrum2010. augusztus 10. 12:02

A Norwegian norvég fapados légitársaság és a Magyar Turizmus Zrt. észak-európai külképviselete együttműködésének újabb eredményeként, májusban egy új kezdeményezés úttörője lett Budapest: a légitársaság fedélzeti magazinjában skandináv hírességek írnak úti élményeikről. Az augusztus-szeptemberi számban Sandra Dahlberg svéd popsztár számol be a magyar fővárosban tett látogatásáról.

A szubjektív élménybeszámolóban a hangsúlyt a fővárosunk által nyújtott fiatalos, izgalmas élmények kapják, a trendi butikhoteltől a magyaros, korszerű és élményszerű gasztronómián át a magyar designer-ek divatbutikjaiig. Természetesen egy termálfürdő és a Vásárcsarnok, egy romkocsma, valamint régiségboltok és egy bolhapiac is belefértek a kétoldalas, tartalmas írásba.


A Norwegian fedélzeti magazinjában két hónap alatt 85 útvonalon 27 ország (ezen belül természetesen főleg Norvégia, Dánia és Svédország) 2,5-3 millió utasa olvashatja Sandra Dahlberg "vallomását" Budapestről.

A Norwegian és az MT Zrt. mellett harmadik együttműködő partner a glife.se online magazin volt, amely 18 oldalon, teljes terjedelemben publikálta Sandra Dahlberg naplóját. A népszerű médiumban már május végén megjelent a cikk, amelyet eddig mintegy félmillióan - főleg a 18-35 éves korosztályhoz tartozók - olvastak Svédországban.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A Magyar Turizmus Zrt. észak-európai külképviselete 2003 óta folyamatosan együttműködik a Norwegian légitársasággal. Mára a norvég cég három skandináv fővárosból (Oslo, Koppenhága, Stockholm), heti 13 járatot közlekedtet fővárosunkba.

Címkék:
butikhotel,