EXIT Fesztivál: közeli, olcsó, fergeteges

Orosz Márton2010. április 28. 18:02

Húsznál is több színpaddal jelentkezik idén az újvidéki EXIT Fesztivál. A magyar monstre zenei rendezvények nagy konkurense idén is több száz hazai fiatalra számíthat.

Az EXIT mégis a britek körében a legnépszerűbb: évente több ezer szigetországbeli fiatal utazik Szerbiába csak ezen rendezvény kedvéért, a legnagyobb könnyűzenei rádióadó, a Radio1 pedig várhatóan idén is élő műsorokkal tudósít a rendezvényről.

 


2010-ben július 8-és 11 között kerül megrendezésre az esemény, melyre a legkorábbi -és legolcsóbb-, ún. "early bird" jegyeket már hónapokkal ezelőtt elkapkodták. Május végéig a négynapos bérletek 85 fontba (28 ezer forint) kerülnek, míg júniustól 99 font (32 ezer forint) lesz a bérlet ára.

A hangulatról idén is neves nemzetközi sztárfellépők (például a Chemical Brothers, a Faith No More, Mika, Missy Elliott, vagy a Placebo) gondoskodnak, de az esemény helyszínéül szolgáló várnegyed pazar panorámája is komoly szerepet játszik a fesztiválélményben. A Budapesttől alig néhány órás autóútra levő rangos nemzetközi esemény tehát várhatóan idén is sok magyar látogatót vonz majd.

Címkék: