StarGarden: új fesztivál a Sziget szervezőitől

Orosz Márton2010. március 11. 18:32

Többszázmillió eladott lemez és a világ legismertebb és legkedveltebb slágerei jellemzik a pályafutását azoknak a legendás zenekaroknak, amelyekből egy nagy csokrot vonultat fel egyetlen hétvége alatt a Sziget Szervezőiroda, legújabb nagyszabású rendezvényén.

Az első nyári hétvégén, június 4-5-én a Puskás Ferenc Stadion kertjében fellép például a Deep Purple, az Animals, a Kool and the Gang, a Blood Sweat and Tears vagy John Mayall is. A hazai sorban pedig ott lesz az Omega, a Korál, vagy például Ákos is.

A StarGarden a nagy zenészek mellett nagy borokat, zamatos pálinkákat és ízes ételeket is kínál. "A zenei fesztivál mellett egy nívós borfesztivál, egy pálinkafesztivál és a gasztrohungarikumok fesztiválja is várja a nagyérdeműt" - mondta Fülöp Zoltán a rendezvény másik megálmodója. Kortyolhatjuk például hazai borvidékek legnevesebb borkészítőinek italait, mintahogy a legjobb hazai pálinkák is képviseltetik magukat ezen a két napon. A StarGarden gasztro-kínálatában a borokhoz illő kézműves sajtokat is majszolhatjuk, s ízelítőt kaphatunk a hazai mangalica és szürkemarha-kínálatból, az ínycsiklandozó falatok közül nem hiányoznak majd a legjobb hazai és külföldi sonkák és kolbászok sem.

"A StarGardennel egy új közönségréteget kívánunk megszólítani. A gyerekes családoknak és a fiatal felnőttek számára már komoly rendezvény-portfólióval rendelkezünk, de véleményünk és tapasztalataink szerint az eddigi célcsoportjaink szülei, még életerős, aktív, minőségi szórakozásra vágyó emberek, akiknek viszont nincsenek a szabadtéri fesztiválok különleges életérzését nyújtó rendezvényeik. Mi most - egy hétvége erejéig - felidézzük a klasszikus rockfesztiválok felejthetetlen hangulatát, a nagy generáció tagjainak (és akár a gyermekeiknek) újra megidézzük a nagy generáció legnagyobb zenekarait. Mindezt - az időközben érthetően megváltozott igényekre való tekintettel - a lehető legjobb szolgáltatásokkal párosítjuk, és a vendéglátástól a higiéniáig, mindenben igyekszünk az igényes vendégsereg kedvében járni"- mondta Gerendai Károly, a Sziget főszervezője. Ezen célt szolgálja például a helyválasztás is, hogy tömegközlekedéssel és autóval is könnyen elérhető legyen a rendezvény.

Címkék: