Éves autópálya-matrica már mobilon is

Pénzcentrum2009. január 8. 12:35

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. értékesítési partnerének, az iziSHOP új szolgáltatásának köszönhetően az éves e-matricát már mobiltelefonról is beszerezhetik az úthasználók. Az év elejétől elérhető vásárlási lehetőség igénybevételét sem kényelmi díj, sem SMS-költség nem terheli.

Új szolgáltatással bővült az Állami Autópálya Kezelő Zrt. virtuális e-matrica értékesítő rendszere.

A társaság viszonteladói hálózatába tartozó iziSHOP fejlesztésének köszönhetően ugyanis januártól az úthasználók már éves autópálya-matricát is vásárolhatnak mobiltelefonról az Interneten keresztül.

Az árak - a D1, D2, D3 és D4 kategóriáktól függően - 37 200 Ft-tól 198 000 Ft-ig terjednek, azaz az éves matricák "benzinkúti" áron, tehát kényelmi díjaktól és SMS-költségektől mentesen szerezhetők be.

Az iziSHOP szolgáltatásán keresztül lebonyolított fizetések nem telefonszámláról, hanem bankkártyáról történnek, ezáltal a fizetési tranzakciók összegét nem korlátozza sem a szűkös telefonegyenleg, sem a magán vagy a céges telefon használata.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A szolgáltatás részleteiről a http://izishop.hu/ weboldalon tájékozódhatnak.

Címkék: