Indul a nagy Telekom leállás: itt van minden, amit tudnod kell a 2 napos karbantartásról

Pénzcentrum2024. március 13. 12:15

Számos szolgáltatás elérhetetlen lesz a telekomosoknak 2024. március 14. és 16. között, de cserébe korlátlan adatforgalmat kapnak az ügyfelek ezekre a napokra. Azoknak az ügyfeleknek, akik ebben az időszakban külföldön tartózkodnak, az EU-ban automatikusan 5 GB, míg EU-n kívül automatikusan 2 GB adatot biztosítanak

2024. március 14-én, este 18 órától kezdődően egészen március 16-án reggel 8 óráig tervezett informatikai karbantartást hajt végre rendszerein a Magyar Telekom. Ez idő alatt az alkalmazás, a Telekom fiók, a telekom.hu weboldal és az Üzleti önkiszolgáló portál nem lesznek elérhetőek. Emellett március 14-én, csütörtökön az üzletek is korábban, már 18 órakor bezárnak. A karbantartási munkálatok során a 1414-es lakossági és a 1400-as üzleti telefonos ügyfélszolgálat csak korlátozott funkciókkal lesz elérhető, és a várakozási idő is meghosszabbodhat.

Fontos megjegyezni, hogy a tervezett karbantartás alatt a mobil- és otthoni szolgáltatások zavartalanul működnek majd. Ugyanakkor a karbantartás ideje alatt nem lesz lehetőség hazai, EU-s és EU-n kívüli netbővítő csomagok vásárlására. Ennek ellensúlyozására a vállalat

minden belföldön tartózkodó lakossági és üzleti mobilügyfelének automatikusan aktivál korlátlan internetet. Azoknak az ügyfeleknek, akik ebben az időszakban külföldön tartózkodnak, az EU-ban automatikusan 5 GB, míg EU-n kívül automatikusan 2 GB adatot biztosítanak - mindezt anélkül, hogy az ügyfeleknek bármit is tenniük kellene.

A szolgáltató azt ígéri, hogy Facebook oldalán folyamatos tájékoztatást ad majd mind a karbantartás előtti napokban, mind annak ideje alatt. Ez lehetőséget biztosít az ügyfelek számára arra, hogy naprakészek maradjanak minden releváns információval kapcsolatban.

Címkék:
telekom, leállás, március, karbantartás, üzlet, szolgáltatás, telekommunikáció, üzletek, ügyfelek,