Kártérítést fizethet a Vodafone a keddi leállás miatt az ügyfeleinek: itt vannak a részletek

Pénzcentrum2024. január 5. 18:44

Ezen a héten kedden rengeteg ügyfelet ért kellemetlenség, amikor összeomlott a Vodafone és a Telekom rendszere, melyet áramkimaradás okozott. Az ügyfelek nem tudtak tévézni, telefonálni, internetezni sem. A Vodafone most azt közölte az Economix-szel, hogy kompenzálja a szolgáltatásleállásért ügyfeleit. A január 2-3. közötti időszakban a Vodafone TV szolgáltatásban bekövetkezett szolgáltatáskimaradás kompenzációjaként a Vodafone Magyarország az érintett ügyfelek januári havidíjából 1000 Ft-ot jóváír, melyet a következő számlán érvényesít - közölték a lappal.

„A Vodafone Magyarország sajtóosztályán elmondták, hogy a Magyar Telekom Cloud & DataCenterben (Dataplex) bekövetkezett váratlan áramkimaradás miatt a bérelt infrastruktúrán nyújtott szolgáltatási területeken a Vodafone TV szolgáltatások helyreállítási ideje közel 24 órára nyúlt, amelynek oka a hirtelen áramkimaradás okozta, egymástól függetlenül jelentkező hibák feltárása és megoldása volt" - írta a hibával kapcsolatban a szolgáltató. A kellemetlenségek miatt most kártérítést fizetnek.

Az érintett ügyfeleket sms-ben és számlalevelekben tájékoztatják a jóváírás részleteiről

– közölte a Vodafone Magyarország a lappal.

Címkék:
tv, tech, Vodafone, magyarország, telekom, ügyfél, áramkimaradás, szolgáltatás, kártérítés, tájékoztatás, tévézés, ügyfelek, tájékoztató,