Erről minden iPhone-osnak tudnia kell: hatalmas változás élesedik az Apple háza táján

Pénzcentrum2023. szeptember 12. 09:23

Ma, azaz szeptember 12-én magyar idő szerint este 7 órakor fogják leleplezni az új iPhone-okat. A készülékeknél pedig hatalmas változások várhatóak: többek között elköszönhetünk a Lighting Charge-portoktól is.

Szeptember 12-én mutatják be az új iPhone-okat az Apple cupertióni székhenyén, magyar idő szerint este 7-kor. Bár a cég szereti az utolsó pillanatig titokban tartani a készülékekkel kapcsolatos bejelentéseket, a 24.hu a Gizmodo-ra hivatkozva összegyűjtött most pár újdonságot.

Ilyen az – ami talán a legfontosabb –, hogy az iPhone 15 bizonnyal USB-C bemenetellel rendelkezik majd a megszokott Lightning Charge-port helyett. Ezzel pedig az Apple végre eleget fog tenni annak au uniós törvénynek, miszerint 2024-ig egységes töltőket kell bevezetni a készülékekhez. De persze a hírek szerint itt is lesz egy csavar:

A készülékek árairól azonban még sokat nem lehet tudni, de sokan nem tartják kizártnak, hogy akár 100-200 dollárt is fognak emelni az árakon. Emiatt pedig könnyedén lehet, hogy egy prémium készülék akár több mint 1 millió forintba is kerülhet majd.

Címkék:
iphone, tech, apple, szeptember, magyar, idő, változások,