Komoly bejelentés jött a Vodafone-tól: elképesztően sokan vártak már erre

Pénzcentrum2023. január 20. 15:04

A tavaly év végén indult próbaüzem sikerét követően, január 18-tól már az összes magyarországi MediaMarkt áruházban megvásárolhatóak a Vodafone előfizetései mobilkészülékekhez. Magyarországon ez az első és egyetlen ilyen komplex, vásárlóbarát megoldás, melyben egy kiskereskedelmi egység a teljes mobiltelefon-választékát szolgáltatói támogatással, előfizetéssel kínálja vásárlói felé - közölte a cég.

Decemberben indult a tesztüzeme a MediaMarkt és a Vodafone együttműködésének, melynek keretein belül mostantól nem csak a szolgáltató üzleteiben, de Magyarország egyik legnagyobb műszaki áruházláncánál is vásárolhatnak az ügyfelek mobilkészülékeik mellé előfizetést. A szolgáltatást folyamatosan terjesztették ki az elmúlt időszakban az áruházakban, január 18-ra – a Shop in Shop áruházak kivételével – az összes magyarországi üzletben elérhetőek a Vodafone mobil előfizetéses konstrukciói.

Az együttműködés mögött egy több éves, komoly szervezési, rendszer- és humánerőforrás fejlesztési folyamat áll, melynek eredményeként a két vállalat IT-rendszerét és ügymenetét sikerült összehangolni, és ügyfélbarát módon megalkotni. 

A közlemény szerint 2 éves új Vodafone előfizetés esetén akár a megszokottnál nagyobb kedvezményekkel is lehet mobilokat vásárolni. Igény esetén az újonnan vásárolt telefon azonnali használatbavételét a kollégák a helyszínen adatmentéssel, készülékbeállítással, készülékvédelemmel (kijelző és hátlapvédő) segítik.

Címkék:
okostelefon, tech, Vodafone, mobiltelefon, előfizetés, mediamarkt, vodafone mobil, vodafone magyarorszag,