Májusban több órára is TV nélkül maradhatunk országszerte

Pénzcentrum2014. április 24. 14:35

Májusban indul a digitális földfelszíni televíziós hálózatok telepítési munkáinak második fázisa, ezért több helyen várható néhány órás technikai leállás.

Az Antenna Hungária folytatja a digitális földfelszíni televíziós (DVB-T) hálózatok fejlesztését, a nyár folyamán ennek eredményeképpen tovább bővülhet a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatások kínálata. A fejlesztéssel kapcsolatos munkálatok kihathatnak a digitális földfelszíni televíziós és analóg rádiós szolgáltatások elérhetőségére is, összesen 46 digitális televíziós telephelyet illetően május folyamán néhány órás technikai leállás várható.

Az elmúlt hónapokban az ingyenes MinDig TV a C8 csatornával, míg a Mindig TV Extra kínálata az RTL II, Super TV2, M3 Anno és D1 TV csatornákkal bővült, ezáltal a digitális földfelszíni televíziós vétellel már 34 televízióprogram érhető el. Az Antenna Hungária folytatja a DVB-T hálózatok fejlesztését, a nyár folyamán ennek eredményeképpen tovább bővülhet a digitális földfelszíni televíziós szolgáltatások kínálata t tájékoztatta lapunkat az Antenna Hungária.

Az állomások többségénél néhány órás teljes technikai leállással kell számolni. A telepítési munkálatok ideje alatt csak a szükséges ideig szünetel a műsorsugárzás, tehát elképzelhető a táblázatban megjelölt időpontot megelőző visszakapcsolás is.

A telepítési munkákban érintett telephelyekről és szolgáltatásokről, valamint a leállások időpontjairól további információt a MinDigTV és a MinDig TV Extra honlapján lehet találni.

Címkék:
tech, digitális átállás, televízió, super tv2,