Leállt a Magyar Telekom rendszere: se mobil, se internet országszerte

Pénzcentrum2014. március 10. 21:20

A Magyar Telekom ügyfelei a mobil szolgáltatásban, IPTV és internet szolgáltatásban nyolc óra óta országosan problémát tapasztalhatnak, a szolgáltatások bizonytalanul működnek - közölte a Magyar Telekom sajtóosztálya hétfőn este.

A cég hangsúlyozza, hogy a hiba kivizsgálása és javítása folyamatban van, addig ügyfelei megértését és türelmét kéri.

Legutóbb február végén voltak hasonló fennakadások az ország több pontján a Magyar Telekom szolgáltatásaiban.

Ahogy arról a Pénzcentrum.hu beszámolt, március elején pedig a Magyar Telekom tömeges SMS szolgáltatásában jelentkező műszaki hiba miatt nem lehetett belépni bő egy napon keresztül a Magyar Államkincstár online felületére (Webkincstár), illetve számos pénzintézet netbankjánál is hasonló problémával találkozhattak az ügyfelek.

A távközlési cég Facebook-oldalán több száz ügyfél panaszkodik a szolgáltatás leállására, az ország több pontjáról jelzik a hibát.

A fennálló hibával kapcsolatban kerestük a Magyar Telekom sajtóosztályát; egyelőre azonban megkeresésünkre nem érkezett válasz (bár az is elképzelhető, hogy a műszaki hiba a kommunikációs osztály munkáját is megnehezíti).

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A Telekom egyébként korábban arról tájékoztatta ügyfeleit, hogy március 10. és március 12. között hálózat korszerűsítést végez Keszthely, Pécs, Törökszentmiklós, Bélapátfalva, Kőszeg, Tata, Mikófalva Felsőtárkány, Debrecen, Jánossomorja, Győr, Kópháza, Fertődoboz, Sopron, Sátoraljaújhely, Miskolc és Gyenesdiás településen. A munkák napközben 09.00-17.00 óra között történnek, amelynek következtében analóg és digitális telefonszolgáltatásunk, internet és IPTV szolgáltatásuk 30 perces szünetelése várható.

 

Címkék:
tech, magyar telekom, leállás, hiba,