Kitálalt Kajdi Csaba Cyla: ennyit kereshetett 19 évesen Palvin Barbara, egyetlen munkával is kaszált

Pénzcentrum2024. március 20. 19:42

Kendőzetlenül vallott nemrég Kajdi Csaba a modell szakma árnyoladaliról és arról, hogy miért választja sok fiatal ma ezt a szakmát. A beszélgetés során azt is elárulta, mennyit kereshetett egyetlen L'oreal kampányon a 19 éves Palvin Barbara.

Kajdi Csaba, a Visage modellügynökség tulajdonosa a Telexnek adott interjújában beszámolt a modell szakma kihívásairól, hogy ő maga miért választotta inkább az ügynökséget és a menedzseri pályát a modellkedés helyett. 

Rögtön az interjú elején kitérnek arra, hogy mi lehet az az ok, ami miatt a fiatal lányok szívesen választják ezt a szakmát. Kajdi elsősorban úgy nyilatkozott, hogy

fiatalon azért akarod mert egy önigazolás, hogy milyen szép vagy

- kezdte, majd hozzátette, hogy aztán persze ha valaki befut, akkor nagyon jó pénzt is lehet vele keresni. Ide hozta példának a világhírűvé vált magyar modellt, Palvin Barbarát.

persze eljutni odáig, hogy te Palvin Barbara legyél, és a L'oreal világkampányának az arca, azt megelőzi nagyon sok utazás, nélkülözés (...) Aztán kapsz 1 millió eurót 19 évesen. Nézzük meg, hányan tudnak keresni egy millió eurót, egyetlen egy munkával"

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

- magyarázta (ez mai forintárfolyamon 394 millió forint), viszont Kajdi kifejtette, hogy ez csak nagyon keveseknek sikerül, és rengeteg mindent kell feláldozni azért, ha valaki el akarja érni ezt a "Palvin Barbara" szintet.

Címlapkép forrása: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrar

Címkék:
euró, modell, szépség, szépségipar, divatipar,