Újra ringbe lép az 57 éves Mike Tyson: nem akárki ellen fog boxolni, a Netflix közvetíti a meccset

Pénzcentrum2024. március 7. 17:41

Jake Paul, a 27 éves youtuber és boxoló kihívta egy mérkőzésre a nála 30 évvel idősebb legendát, Mike Tysont. A meccsre július 20-án, a dallasi AT&T Stadionban kerül sor, amit a Netflix élőben közvetít majd - írja a DailyMail.

Eddig soha nem látott boxmeccsre figyelhet a világ július 20-án, a 27 éves ökölvívó, youtuber, színész Jake Paul kihívta a nála 30 évvel idősebb boxlegendát, Mike Tysont. A találkozó helyszíne a dallasi AT&T Stadion lesz, mely a Dallas Cowboys nevű NFL-csapat 80 ezer férőhelyes otthona. A mérkőzést a Netflix élőben közvetíti majd, erről már egy előzetes videót is közzétettek.

Mike Tyson egykori nehézsúlyú világbajnok profiként utoljára 2005-ben lépett a szorítóba, de 2020-ban már visszatért egy mérkőzésre. Jelenleg nem tisztázott, hogy a közelgő meccs hivatalos versenynek vagy csak egy gálának minősül-e.

Jake Paul eddigi karrierje során 9 győzelmet aratott és csak egyszer kapott ki. Legyőzte többek között Nate Diazt, Anderson Silvát és Tyron Woodleyt is. A sportoló az Instagramon kifejtette, le akarja győzni Tysont és célul tűzte ki világbajnoki cím megszerzését is.

A mérkőzés kiváló lehetőség a Netflixnek, hogy a sportközvetítések terén erősítse pozícióját. A streamingszolgáltatónak erre minden esélye meg is van, hiszen korábban már közvetítettek golf- és teniszversenyeket is. 

Címkék:
netflix, sport, szórakozás, meccs, július, kihívás,