Itt a nagy fordulat a Fénydóm-ügyben: a szervezők mégis feljelentést tesznek

Pénzcentrum2024. március 5. 15:05

Két nappal a megnyitó után elloptak egy attrakciót a Biodómban megrendezett Fénydómból. A szervezők sokáig hittek benne, hogy a tolvaj vissza adja az eltulajdonított eszközt, erre azonban nem került sor. Most feljelentést tesznek.

Noha korábban még arról tájékoztattak, hogy nem tesznek feljelentést, de továbbra sem került vissza hozzájuk a lézerpadló, emiatt a Budapesti Állat- és Növénykert mint a Biodóm üzemeltetője, feljelentést fog tenni a rendőrségen - tudta meg a Telex. A lapnak Kálmán Mátyás főszervező elmondta, hogy felvételek vannak a lopásról és az elkövetőkről, de adatvédelmi okok miatt ő maga sem láthatta ezeket. Hozzátette, az ellopott lézerpadló egy viszonylag ritka és nem könnyen beszerezhető, de nem különösebben értékes eszköz.

Mint arról a Pénzcentrum is beszámolt, a megnyitó után két nappal sikerült valakinek ellopnia az egyik attrakciót az állatkerti Biodómban megrendezett Fénydómból. A szervezők szerint a lézerpadló a gyerekek egyik kedvenc attrakciója volt a csónakázótónál.

Címlapi kép: MTI/Mohai Balázs

 

Címkék:
tolvaj, rendőrség, lopás, feljelentés, bűncselekmény, látványosság, megnyitó, biodóm,