Börtön utáni terveiről vallott VV Aurelio: Ne legyenek ezek a bűnös tekintetek… Mindent meg fogok tenni!

Pénzcentrum2024. február 24. 11:55

Mást fog képviselni a médiában, jelentette ki a szabadulása utáni első interjújában Aurelio, a ValóVilág hatodik szériájának győztese.

"Teljesen mást fogok képviselni a médiában. Én azért közkedvelt voltam, nem úgy, mint Pókember. De azért szerettek az emberek, ezt vissza szeretném hozni. Ha nem, az se baj, de már ne legyenek ezek a bűnös tekintetek… mindent meg fogok tenni!" - közölte a Fókusz stábjának adott interjúban a szabadulását követően VV Aurelio.

A celeb a beszélgetés során elárulta azt is, hogy először találkozhatott kislányával is, aki 2022-ben született, míg ő rácsok mögött volt. "Az egy leírhatatlan pillanat volt. Egymásra néztünk, egyem a szívét, pont beteg, lázas, kómás volt. Nagyon elérzékenyültem" - mondta.

2021-ben jogerősen 2 év 3 hónap börtönre ítéltek Aureliót, a ValóVilág 6 győztesét, mert társával elrabolták egy ismerősét. Korábban volt egy kábítószer birtoklási ügye is, amiért szintén elítélték, így a két bűncselekményért összesen 3 év 5 hónapot kapott. Két évvel börtönbe vonulása után kiengedték a Kalocsai Fegyház és Börtönből, hogy büntetése hátralevő részét reintegrációs őrizetben töltse otthon.

 

Címkék:
televízió, interjú, való világ, börtön, szórakozás, riport, valóságshow,