Tallós Ritáék 175 millió forintért árulják kispesti otthonukat: kiderült, ezért akarják eladni

Pénzcentrum2024. február 21. 18:33

Eladja kispesti otthonát Tallós Rita – szúrta ki a naphire.hu. Az ingatlant körülbelül 175 millió forintért hirdették meg.

A 63. évét idén betöltő Tallós Rita és férje úgy döntöttek, hogy eladják kispesti, négyszobás, jakuzzival és télikerttel rendelkező nagypolgári villájukat. Tallós a nyilvános Facebook-oldalán osztott meg képeket és információkat az ingatlanról.

Eladó sorba került gyönyörű otthonunk Kispest csendes részén, zsákutcában. Ha érdekel nálam jelezd privátban. Nagypolgári villa Kispest kertvárosában. Csendes zsákutcában, 1905-ben épült, 2020-ban teljes körűen felújított, egy szintes, 156 nm-es, dupla komfortos, 4 szobás villa, akár teljese berendezésével eladó. Jelenleg nappali, +étkező,+hall, 2 hálószoba, 2 fürdőszoba, külön WC, amerikai konyha, kamra. A teljes tetőtér beépíthető. Az átépítéskor felújításra került az elektromos és víz hálózat, a konyha és a fürdőszobák, és a teljes tető szerkezet. 25 nm-es szalon, 32 nm-es nappali, 15 nm-es hall

– olvasható a bejegyzésben.

Loading...

A felújított konyhából nyílik a lépcsőtér ahonnan elérhető a padlás és pince. A padlás 7 m magas, ahol egy 140 nm-es lakás kialakítható különállóan, vagy összekötve a házzal. A pince ablakos, boltíves, tégla falazatú, teljesen száraz, borospinceként is használható. A lakás körbejárható. A házhoz tartozik egy képzőművész által tervezett üveg-acél szerkezetű télikert, amelyben jelenleg egy jakuzzi van felállítva. A villa 25 nm-es fedett terasza a privát kertre néz. A kert végében új építésű nyári konyha és szerszámoskamra található. Irányár: 450 000 euró

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

– folytatódik a bejegyzés. Az ingatlan irányára tehát mostani árfolyamon körülbelül 174,6 millió forint.

A poszt alatti kommentekből az is kiderült, hogy Tallósék azért döntöttek az ingatlan eladása mellett, mert az már túl nagy nekik.

Címkék:
ingatlan, eladó, konyha, villa, irányár,