Kiderült, miért hagyja ott 30 év után az Operettszínházat a színész: „Nehéz döntést hoztam”

Pénzcentrum2024. február 20. 10:35

Néhány volt kolléga név nélkül beszélt arról, hogy mi állhatott a színművész, Kerényi Miklós Máté felmondásának hátterében- írja a Blikk. Bár a nyilvánosságot váratlanul érte Kerényi Miklós Máté bejelentése, miszerint távozik a Budapesti Operettszínházból, a kollégái szerint ez csak idő kérdése volt. 

A színész 30 évig volt a Budapesti Operettszínház társulatának tagja, amire a második otthonaként tekintet. Ám mégis arra az elhatározásra jutott: eljött a távozás ideje. Ő ugyan időt kért, hogy megszólaljon, ám néhány, a neve elhallgatását kérő kollégája beszélt arról, mi állhat Máté felmondásának hátterében.

A kollégák arról panaszkodtak, hogy a teátrum társulata amúgy is nehéz helyzetben van, már a hangulat is csak árnyéka a réginek, az egyik művész így nyilatkozott:

Valószínűleg elege lett abból a rossz hangulatból, ami az elmúlt időszakban a színházban uralkodik. Sokan szomorú arccal, gyomorgörccsel érkeznek dolgozni. Szétesőben van a társulat, sorra állnak fel azok a kollégák, akikkel Máté is folyamatosan együtt dolgozott az évek hosszú során át. Nagyon sajnáljuk, hogy elmegy, de megértjük a döntését

– fogalmazott egy művész. Egy másik kolléga úgy mesélte, Kerényinek az is kellemetlen meglepetés volt, hogy Sándor Péter távozása után az István, a király című rockoperában annak ellenére nem kapott több lehetőséget Istvánként, hogy korábban a harmadik szereposztásban ráosztották a szerepet.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Címlapkp forrása: MTI/MTVA

Címkék:
színész, szórakozás, kolléga, művészet, színház, művész,