Megszólalt a friss lottónyertes Molnár Anikó: megálmodta a celeb a nyertes számokat

Pénzcentrum2024. február 7. 11:06

Molnár Anikó, az egykori Nagy Ő-nek a hétvégén öt találata lett a hatos lottón, amivel 435 ezer forintot nyert. A történet külön érdekessége, hogy ugyanazokkal a számokkal játszik évtizedek óta- derül ki a Bors cikkéből.  

Molnár Anikó rendszeresen lottózik. Anikó és családja kicsiben játszik, a családtagok havonta vagy épp hetente feladnak egyetlen szelvényt, jellemzően ugyanazzal a számsorral. Az egykori Nagy Ő-nek is van egy saját sora, amitől soha, semmilyen körülmények között nem tér el. Most már tudjuk: megérte várni. 

Molnár Anikó a közösségi oldalain tudatta a jó hírt a követőivel: életében először szerencséje volt. 

Amikor azt látod, hogy a kisorsolt számok megegyeznek a te számaiddal, nagyon fura érzés fog el... Amikor azt látod, hogy egyetlen szám híján majdnem milliárdos lettél, még furább érzés kerít hatalmába. Ez történt velem tegnap. Öt a hatból. Imádom és köszönöm 

– írta a híresség, aki ugyan nem közölte, hogy mennyit nyert, de nem volt nehéz utánanézni: 435 ezer forinttal lett gazdagabb. A pénz nyilvánvalóan jókor és jól jött, de valójában nem ez az, aminek Anikó igazán örül. Anikó nem csapott nagy ünneplést az öt találat hírére, inkább csak magában ünnepelt. A pénzt valószínűleg majd utazásra fordítja, hiszen az az egyik kedvenc időtöltése. Azt is elárulta a celeb, hogy ugyan tudja, hogy matematikailag kicsi az esély, hogy ezzel a számsorral újra nyerjen, nem fogja lecserélni a számokat. 

Címkék:
lottó, hatoslottó, celeb, lottósorsolás, szórakozás, lottónyeremény,