Itt a bejelentés: újabb Azahriah koncert lesz Budapesten, elindult a jegyértékesítés

Pénzcentrum2024. február 1. 11:35

Magyarország leghallgatottabb könnyűzenei előadója, Azahriah-t újra fellép a Szigeten.

A Sziget hírlevelére feliratkozókhoz jutott el elsőként a hír, Azahriah fellép a fesztivál utolsó napján. Már el is indult a jegyértékesítés: 24 900 forintba kerül a csütörtöki napijegy.

Azahriah elképesztően népszerű előadó, a 2024. május 25-i Azahriah-koncert mellé meghirdettek egyet május 26-ára is a Puskás Arénába, majd később egy harmadikat is. Mindhárom koncertre pillanatok alatt fogytak el a jegyek. Egy ponton össze is omlott a jegyértékesítési rendszer holnapja.

Nagyot kaszál

Konkrét számokat ugyan nem lehet tudni az esemény pénzügyi részleteiről, de nagyjából meg lehet saccolni, mennyit kaszál az Azahriah-produkció a tripla Puskás Aréna koncertekkel. A nagy koncertek szervezésével kapcsolatban, főként pénzügyi oldalról lapunknak mesélt korábban Molnár Gábor, a Gold Record vezérigazgatója. 

Címlapkép: MTI/Vasvári Tamás

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék:
sziget, magyarország, fellépés, jegyértékesítés, bejelentés, koncert, azahriah,