Valentin-napon is lesz mit nézni: ezekkel a filmekkel robbantja a februárt a Disney+

Pénzcentrum2024. január 31. 20:01

A Disney+ februárban is tartogat újdonságokat, megérkezett a lista milyen várva várt sorozatok és filmek kerülnek a kínálatba. Számos valós esemény alapján készült krimi, de klasszkuok is a kínálatban lesznek. A Valentin-napra készülők sem lesznek cserben hagyva. 

A Disney+ februárban is tartogat újdonságokat: a várva várt „A sógun” (FX’S SHōGUN) sorozat végre megérkezik. A valós eseményeken alapuló krimik kedvelői is kényelembe helyezhetik magukat a kanapén egy takaróval és egy bögre forró teával, hogy végig izgulják a felületen található dokumentumsorozatokat.

A Valentin-napi gyűjteményben a régi klasszikusoktól kezdve számtalan romantikus film és sorozat megtalálható, például a „Micsoda nő!”, a „West Side Story”, a „Sakáltanya”, a „Zombik 1-3” és a „Thor: Szerelem és mennydörgés” is. A Titanic pedig február 2-ától 4K-ban nézhető a Disney+-on!

Emmy díjas tartalmak is bővülnek a szolgáltatónál. Összesen 37 elismerést kaptak a Disney Entertainment esernyője alá tartozó stúdiók és platformok a 75. Emmy-díjátadóról. A lenti gyűjteményben megtalálhatók azokat a díjnyertes filmek és sorozatok, melyeket nem szabad kihagyni.

Új évadok a platformon: a „Family Guy” (Family Guy) és a Star Wars: Rossz Osztag (Star Wars: The Bad Batch) sorozata is új évaddal jelentkezik a Disney+-on!

Címkék:
sorozat, lista, valentin nap, szórakozás, disney, filmek, filmezés, disney+, sorozatok,