Műsorra tűzik a 2023-as év legnagyobb kasszasikerét: erre már nagyon sok magyar várt tűkön ülve

Pénzcentrum2023. december 5. 20:21

December 15-től azkerült be a Barbie a HBO Max kínálatába - közölte a streamingszolgáltató. A Barbie az idei év egyik leginkább várt filmje volt nyáron, azóta már 686 ezer jegyet váltottak rá, és 1 milliárd 355 milliós bevételt hozott a magyar mozikban. Nagy vetélytársa, az Oppenheimer 569 ezer jegyeladást és 1,17 milliárdos bevételt generált. 

Az év box office nyertese, a kritikai és közönség kedvenc film december 15-től az HBO Maxon, december 17-én pedig az HBO-n is megtekinthető lesz! - közölték. 

Greta Gerwig Barbie-filmjének cselekménye szerint Barbielandben látszólag tökéletes a játékbabák élete, a főszereplőnk (Margot Robbie) életében azonban nem várt fordulat következik be, amiért el kell utaznia a való világba. Veletart kitartó udvarlója Ken (Ryan Gosling) is a tanulságos kalandban, ahol fellibben Barbie szemére a pink hályog és kiderül számára, milyen óriási gondok vannak Barbielandben a felszín alatt. A fordulatokkal teli film elsősorban vígjáték, mely nem rest tükröt tartani a mai világnak, lerántani a leplet a hamis üzenetekről. 

 

Címkék:
film, december, szórakozás, műsor, hbo, filmek, hbo go,