Horror balesetéről vallott Détár Enikő: ebbe bele is hallhatott volna, ripityára törte az autóját

Pénzcentrum2023. november 22. 18:34

Megrázó balesetéről számolt be Détár Enikő az 'Adom a napom' című műsorban. A legutóbbi a Viasat3 csatornán futó napi sorozatban a színésznő volt a vendég, ahol az életének fontosabb eseményeiről mesélt. 

Az Adom a napom című adás legújabb vendége Détár Enikő volt, aki várandósága alatt bekövetkezett megrázó balesetéről vallott Geszti Péternek. Enikő elmondása szerint épp egy előadásról tartott hazafelé, amikor elnézte az egyik kanyart, így fogalmazott:

benéztem egy kanyart, és belezuhantam volna egy, nem szakadékba, de egy mély árokba, és akkor visszarántottam a kormányt, és ezáltal borult a kocsi, és háromszor átpördült a fején. Csak annyit éreztem, hogy ütődik a fejem, de semmi nem fájt

- mesélte a színésznő és azt is hozzátette, hogy akkor éppen hat és fél hónapos terhes volt, a baleset után, mikor felkelt realizálta, hogy minden tagjával a hasát védte. Majd így zárta a történetet:

Úgy összetört a kocsi, hogy nagyon nehezen tudtam a biztonsági övet kikapcsolni, és a szélvédőn tudtam kimászni. Tényleg, egy horrortörténet. 

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék:
baleset, szórakozás, kocsi, színésznő, horror, terhes, ütközés,