Dubaji prostituáltakról vallott Görög Zita: ezek a magyar celebek nagyon nem modellek

Telex2023. november 8. 18:04

Egy ideje felkapott téma, hogy a Dubajba modellkedni induló magyar lányok valójában prostitúciós tevékenységet folytatnak a közel-keleti városállamban. Erre bizonyosság persze nincsen, mert ha így is van, bevallani eddig senki nem vallotta. Görög Zita a Telexnek adott interjújában kifejtette a véleményét a modellként magukat beállító prostituáltakról.  

Most zajlik egy  per a "dubajozós" lányok szervezői kapcsán. Görög Zita pedig egy ritka őszinte interjúban vallotta be, mik is történnek ezeken a munkákon a dúsgazdag arabok keleti luxusvilláiban.

Azt gondolom, a szépségversenyek sokkal közelebb vannak a prostitúcióhoz, mint a high fashion. De vannak olyan ügynökségek, akik azt mondják, modelleket keresnek, ám ezt a bujtatott szörnyűséget viszont nem szeretem. Nekem a csendes prostikkal semmi bajom, akinek ez a választott életútja, ezért felrak egy hirdetést, vagy szájról szájra terjed a híre, és ebből él meg. Azzal van bajom, amikor ezek a prostituáltak elkezdenek celebeskedni, beülnek a reggeli műsorba, a nevük alá pedig azt írják, hogy 'modell'. Azzal ugyanis engem degradál.

- mondta korábban a modell az interjújában. Számos pletyka kering azokról a celebbé lett magyar nőkről, akik Dubajba jártak modellkedni, de, hogy valójában mit csináltak ott, az nem nyilvános. Azonban sokukat az igazság kiderítése érdekében tanúként idézték be a dubajozós szervezők perében, ugyanis erős a gyanú, hogy ezek a hölgyek nem csak fotózásokat vállaltak, hanem prostitúciós tevékenység részesei voltak. 

Címkék:
per, interjú, szexmunka, modell, celebek, nők, prostitúció, dubaj,