Lerohanták Budapest utcáit a Seventeen sztárjai: mit keresnek a K-pop nagyágyúi a magyar fővárosban?

Pénzcentrum2023. október 28. 10:34

A világhírű, többmilliós rajongótáborral rendelkező együttes tagjai most elárulták, miért vannak a magyar fővárosban.

Nem mindennapi hírességekkel találkozhatott az, aki a múlt hónapban Budapest belvárosában járt. Az egyik rendkívül népszerű, hazánkban is komoly rajongótáborral bíró koreai popcsapat, a Seventeen ugyanis itt forgatta egyik új videoklipjét, mely az október 23-án megjelenő új minialbum egyik dala mellé érkezik majd.

A klipforgatás farvizén rengeteg videót is megosztottak a közösségi médiában, a hivatalos TiTok-csatornájukon például egymást érik a Budapest közterületein felvett zenés-táncos produkciók. A tizenhárom tagú csapat egyik tagja, Dino, mint azt alább is láthatjuk, kimondottan élvezte a magyar főváros légkörét, nem okozott neki sokkot az a kulturális különbség, ami Szöulból érkezve elsőre azért furcsának tűnhetett.

A banda tagjai a TeenVogue-nak adott interjúban kiemelték, mennyire örültek a budapesti lehetőségnek, és beszéltek arról is, hogy az egész munka vidáman zajlott. Biztosak lehetünk abban is, hogy ha összefutottak pár rajongójukkal, akkor érezték azt is, hogy még ilyen messze a hazájuktól is vannak fanatikus követőik.

Címkék:
Budapest, zene, dél-korea, szórakozás, zenész, zenekar, zenészek, tiktok,