Nagy leállás jön a Szerencsejáték Zrt-nél: ne csodálkozz, ha nem kapod meg a nyereményedet

Pénzcentrum2023. október 23. 15:27

A tippmixpro.hu oldal megújítása miatt több technikai változás is életbe lépett a nemzeti lottótársaság weboldalain, a tippmixpro.hu és a szerencsejatek.hu oldalakon. Előreláthatóan az új sportfogadási oldal elindításáig a felhasználók nem tudják módosítani adataikat, és a regisztrációval is várniuk kell.

A lottótársaság hamarosan elindítja új sportfogadási oldalát. A megújulás során a szerencsejatek.hu, valamint a tippmixpro.hu oldalakon és a Játékoskártyánál a felhasználók - az új tippmixpro.hu oldal indulásáig - a korábbi regisztrációjuk során megadott adataikat nem tudják módosítani és új felhasználói fiókot sem tudnak létrehozni, ugyanis a regisztráció is szünetel a technikai előkészületek ideje alatt. A nemzeti lottótársaság ugyanakkor felhívja a figyelmet, hogy a sportfogadások, a számsorsjátékok és az e-sorsjegyek továbbra is elérhetőek, a ki- és befizetések október 24-én 22.00 óráig rendben zajlanak mindkét weboldalon. 

A lottótársaság tájékoztatása szerint október 25-én 0:00-tól az új oldal elindításáig rendszerfrissítés miatt nem lesz elérhető a szerencsejatek.hu, valamint a tippmixpro.hu oldal sem, továbbá a weboldalakon a rendszerfrissítés kezdete előtt, vagyis október 24-én, 22:00-tól az új oldal elindulásáig a nyereménykifizetés kezdeményezése is szünetel.

A tippmixpro.hu oldal megújulásának részeként az online felhasználói fiókkal rendelkező játékosoknak korábban már dönteniük kellett arról, hogy egyenlegüket milyen arányban kívánják szétosztani a szerencsejatek.hu és a tippmixpro.hu oldalak között, amelyek a megújulással egyidőben különválnak. Az egyenleg szétosztására a sportfogadási oldal indulásakor kerül majd sor a korábban beállított, illetve a játékos által módosított arány szerint.  

A lottótársaság januárban jelentette be, hogy szerződést kötött az EveryMatrix szolgáltatóval, amely a jövőben a TippmixPro márka mögött álló digitális sportfogadási szoftvermegoldásokat és szolgáltatásokat biztosítja. Az új TippmixPro online sportfogadási oldal számos új funkcióval örvendezteti meg a játékosokat, köztük a fogadást támogató betbuilder, vagy az azonnali kifizetés lehetősége.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A megújulás a fogadási lehetőségeket is jelentősen bővíti, az eseménykínálat többszörösére bővül, és csak ezen az oldalon lehet legálisan fogadni a magyar látvány csapatsportok, mint a foci, a kézi-, a röp- és a kosárlabda, vagy a jégkorong mérkőzésekre. A TippmixPro megújulásával kapcsolatban a lottótársaság folyamatos tájékoztatást biztosít a társaság és a TippmixPro közösségi média felületein.

Címkék:
lottó, szerencsejáték, sportfogadás, október, leállás, fogadás, szórakozás, megújulás, tippmixpro, szerencsejáték zrt, lottótársaság, lottózás,