Manuel 6 éve nem kártalanítja az általa meglopott Noé Állatotthont, miközben 4 milliós órával feszít

Pénzcentrum2023. október 18. 17:02

Hat évvel ezelőtt Manuel és két társa ellopták a Noé Állatotthon adománygyűjtő dobozát. Az elkövetőket annak idején fejenként 20 ezer forint megfizetésére és 50 óra közmunkára ítélték, ám ezt azóta sem sikerült teljesíteni.  

2017. október 9-én Manuel két társával együtt ellopták a Noé Állatotthon adományperselyét – írja a Bors. A terület be volt kamerázva, így a tetteseket hamar elkapták, majd fejenként 20 ezer forint megfizetésére és 50 óra közmunkára büntették őket. Mindennek ellenére az állatotthon azóta sem kapta vissza a pénzét – sem Manuel, sem a két társa nem kártalanították az alapítványt.

Az ügyet Schneider Kinga, a Noé szóvivője elevenítette fel a Facebookon. „Manuel... még csak 6 év telt el, de már senki sem emlékszik erre... manapság főműsoridőben imádja mindenki... Persze biztos nagyon megbánta és mindenki megváltozhat és jár neki egy második esély. Hát mi megadtuk neki a második esélyt. Ő meg vállalt mindent is, csak azután azt sem sikerült betartania. Az őt kiemelő csatorna és menedzsment pedig mindenről is tud / tudott. de ugye kit érdekel!” – olvasható a bejegyzésben.

Loading...

Az posztra felfigyelő portál arra is felhívta a figyelmet, az azóta ismertté váló zenész ma már egy 4 milliós karórát is megengedhet magának, ám az állatotthon kártalanítása ennek ellenére sem történt meg mind a mai napig.

Címkék:
szegénység, lopás, alapítvány, bűncselekmény,