Végleg felhagyott a zenéléssel Császár Előd: ebből él ma a 90-es évek sztárja

Pénzcentrum2023. szeptember 1. 09:48

Felhagyott Császár Előd, a ’90-es évek egyik legnagyobb magyar sztárja a zenéléssel. Jelenleg a macskás képeiből él meg.

Császár Előd még a ’90-es években lett a magyar popzene egy kikerülhetetlen alakja, amikor az FLM nevű banda tagjaként berobbant a köztudatba. Karrierje azonban nem tartott sokáig: autóbalesetet szenvedett, ahol meghalt egy 25 éves rendőr. A zenész végül felfüggesztett börtönbüntetéssel és 100 ezer forintos bírsággal megúszta.

Évekkel később Shane 54 néven tért vissza a szakmába lemezlovasként, amivel nemzetközi sikereket is elért. A pandémia viszont újabb pofont adott a karrierjének. Végül a lezárások alatt fordult a képzőművészet irányába és kezdett el macskás képeket készíteni. Mostanra pedig ez vált a fő bevételi forrásává.

Őszinte leszek, ha valaki egy pár évvel ezelőtt azt mondta volna nekem, hogy festeni fogok, kinevetem. Most azonban többnyire ebből élek

– mondta el a Blikknek előd, hozzátéve, hogy először a mesterséges intelligenciával kezdett el kísérletezni. Ekkor még ahogyan fogalmazott kalandban ugyanis még szerepet játszott a zene is.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Van ugyanis egy zenei projektem, ehhez készítettem először cicákat ábrázoló promó festményeket, amelyek olyan kirobbanó sikert arattak, hogy azóta is csak kapkodom a fejem

– mesélte.

Címkék:
magyarország, sztár, festés, magyar, szórakozás, zenész, karrierváltás,