Indul a Megasztár győztesének válópere: mi lesz a családi céggel, értékes ingatlannal?

Pénzcentrum2023. augusztus 30. 09:44

Elindul Király Viktor és felesége válópere, a zenész jó ideje próbálta megmenteni házasságát, úgy tűnik, sikertelenül. A pár közös cége tiszta ügynek tűnhet a váláskor, viszont kérdés, mi lesz családi házuk sorsa.

Hiába próbálta megmenteni a házasságát Király Viktor és Virág Anita, nem sikerült, a Blikk szerint a Megasztár 4. szériájának győztese elválik feleségétől. A pár már egy éve külön élt, de elmondásuk szerint küzdöttek a házasságukért. A lap szerint kisfiuk felügyeletével kapcsolatban vélhetően könnyen megállapodnak majd, továbbra is közösen, egymást támogatva, szeretetben szeretnék őt nevelni.

Ami a válás során galibát okozhat, az a 2020 nyarán alapított SkinTime BodyCare Kft.-jük, amely különböző kozmetikumokat forgalmaz. Az Opten adatai szerint 2022-ben a cégnek 40 millió forintos bevétele volt, a nyereség pedig 7 millió forintra tehető. A márkát jelenleg is közösen viszik: ügyvezetőként az énekes van megemlítve, ám kérdéses, hogy ez a válás után hogyan változik majd. A szakértő szerint egyértelmű a helyzet, hiszen mindketten tulajdonosok a cégben, így a válás után is megtarthatják tulajdonrészüket, vihetik tovább a vállalkozást - ha mégsem így döntenek, akkor az egyik tulajdonos kivásárolhatja a másikat. Király Viktornak ezen kívül még öt cége van (de csak egy aktív), viszont ezeket a házasságkötés előtt alapította, így az övé maradnak.

Az is kérdés, mi lesz a szadai családi házuk sorsa, jelenleg Király Viktor ott él, de kérdés, hogy ez így is marad-e, esetleg pénzzé teszik az ingatlant, és megosztoznak rajta.

Címkék:
cég, ingatlan, házasság, családi ház, válás, családi, vállalat, vagyon, szórakozás, zenész,