Infarktust kapott a magyar mulatóslegenda: friss híreket közölt MC Hawer, így van most a nagybeteg zenész

Pénzcentrum2023. augusztus 29. 10:30

Két héttel ezelőtt kapott kétoldali szívinfarktust Benyó Miklós, azaz Tekknő Miki. Életmentő műtétje után lábadozik, fellépni azonban még jó ideig nem járhat. Zenésztársa, MC Hawer beszélt az állapotáról, és arról, hogy habár egyedül is koncertezik tovább, sok esetben lemondják a fellépéseket.

Két héttel ezelőtt kapott kétoldali szívinfarktust Benyó Miklós, azaz Tekknő Miki, akin életmentő műtétet kellett végrehajtani, kritikus állapotban volt. Állapotáról most zenésztársa, Koczka Géza, azaz MC Hawer beszélt a Borsnak: mint elmondta, barátja már jobban van, megkezdte négy hetes rehabilitációját Balatonfüreden. Ha minden rendben megy, nemsokára a színpadra is visszatérhet.

Miki egyre jobban van, hétvégékre haza is engedik őt. Már kutyát is sétáltatott, de még egyelőre hamar kimerül. Ha minden jól megy, akkor szeptember végén már együtt mehetünk a fellépésekre

- magyarázta MC Hawer, aki így most egyedül tolja le a leszervezett haknikat. A jelenlegi helyzet komoly fejtörést okoz a fellépések miatt, ugyanis sok esetben visszamondják a szervezők a felkéréseket, annak ellenére, hogy elmondása szerint mindenhol pozitív fogadtatásban részesül.

Minden fellépést most 200 százalékon kell teljesítenem, hiszen egyedül vagyok. Így is nagyon jó hangulatúak a koncertek, a közönség fantasztikus és nagyon sok szeretetet küldenek Mikinek. Azzal, hogy a szervezők nem mondják le a koncertjeinket, Mikinek is segítenek, hiszen mindkettőnknek a fő anyagi forrásai a fellépések. Nem vagyunk áruk, akiket csak felraknak a színpadra, hogy produkáljátok magatokat

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

– emelte ki Koczka Géza.

Címkék:
egészség, kórház, műtét, fellépés, szórakozás, koncert, zenész, hakni, szívinfarktus, zenészek,