Nagyon jól indul egy magyarnak a hétvége: százmillió felett nyert az európai szuperlottón

Pénzcentrum2023. augusztus 26. 09:00

Bizonyára sokáig mosolyogni fog az a magyar játékos, aki arra ébredt ma reggel, hogy tegnap este csaknem telitalálatos szelvényének számait húzták ki az Eurojackpoton.

Ismét kihúzták az Eurojackpot pénteki nyerőszámait. Az Eurojackpoton egy mezőben az 50-ből 5, illetve 2 bónusz számot kell megjelölni. Nyeremény akkor jár, ha legalább 2+1 találatot elértünk, a főnyeremény természetesen 5+2 találatnál lehet a miénk.

Az Eurojackpot pénteki nyerőszámaiért görgess lejjebb!

Az Eurojackpot 34., heti, pénteki nyerőszámai a következők:

2; 5; 11; 27; 38; 10; 12

Az Eurojackpoton telitalálat ezen a pénteki sorsoláson nem volt, így a főnyeremény kedden már 20 millió euró, átszámítva 7,6 milliárd forint lesz.

A magyarok nagyon sok pénzt kaszáltak ezen a pénteki sorsoláson: egy szerencsés honfitársunk a II. nyerőosztályban ért el nyeremény:

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

egész pontosan 400 ezer eurót, vagyis átszámítva 156 millió forintot nyert.

A III. nyerőosztályban is volt egy szerencsés magyar, aki 32 millió forinttal lett gazdagabb. A magyarok a további nyerőosztályokban is szép számmal ott voltak, összesen több mint 10 ezer magyar szerencsevadász lett gazdagabb kisebb-nagyobb összegekkel.

Címkék:
nyeremény, magyarország, főnyeremény, eurojackpot, lottósorsolás, magyar, millió, magyarok, lottószámok, eurojackpot lottó, eurojackpot nyertes,