Kifakadt Nagy Feró: egyre kevesebb haknira hívják a rocklegendát

Pénzcentrum2023. augusztus 25. 20:04

A nemzet csótányának idén nyáron kevesebb fellépése volt, mint korábban, aminek szerinte az az oka, hogy a szervezőknek és a helyszíneknek is meg kellett húznia a nadrágszíjat - derült ki az RTL Reggeli című műsorából.

Nagy Ferót kérdezték a pénteki Reggeliben meg arról, hogy alakult az idei nyara. A Beatrice frontembere elmondta: voltak fellépései, de közel sem annyi, mint régen.

Valahogy egy kicsit mintha szegényebbek lennének a gazdálkodók, és ezért kevesebb a buli, ezt be kell vallani. Van olyan zenekar, aki ezt nem ismeri el, mi elismerjük. Nem 70 van, hanem csak 40, ami az azért nagy különbség

– mondta, majd elárulta: amikor nem koncertezik, akkor az unokáival tölti az idejét, akik hét napból négyet teljesen lefoglalnak az életéből.

A Beatrice 45 évét ünneplő decemberi nagykoncertről azt mondta, olyasmire szeretné megcsinálni, amilyen a budapesti Rammstein-koncert is volt, csak „magyar körülmények között”. Az énekes ezen túl arról is beszélt, szeretné-e, hogy életrajzi filmet készítsenek róla.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Két-három álmodozó megkeresett, hogy csináljunk az életemről egy filmet. Én elmondtam, csak olyan filmben vagyok hajlandó részt venni, ami játékfilm, nem szociofilm. Nem igaz, de igazából elhiszed az egészet – egy ilyen filmet kell csinálni. Nem akarok dokumentumfilmet - árulta el Feró.

Címkék:
gázsi, fellépés, koncert, zenész, rtl, hakni, koncertek, előadó,