Bevallotta Schumacher Vanda: egyetlen posztjával is súlyos pénzt keres az Instagramon

Pénzcentrum2023. augusztus 18. 09:02

Egyetlen posztjából annyit keres, hogy ki tudja fizetni az Andrássyn az albérletet - mondta Schumacher Vanda. A Pénzcentrum egy gyors kereséssel arra jutott, hogy Budapest azon részén 210 ezerért is lehet lakást bérelni, de a kínálat inkább 300 ezer forintos bérleti díj felett kezdődik.

Mélyebb beszélgetésre ült le a műsorvezetőkkel Schumacher Vanda tegnap este az RTL Celebrandi című műsorában. Az influenszert többek között az imidzsről kérdezték, amit közvetít a média felé.

Nekem az utóbbi időben van ez a kicsit polgárpukkasztó életmódom, ami inkább egy imidzs. De ez is azért alakult ki, mert ha mindenki poénkodhat rajtunk, akkor ne már, hogy én saját magamon nem. Ha rajtam valaki poénkodik, az működik, aki a színpadon áll, azt nem csak megtapsolják. De ebből hadd profitáljak már én is jól!

- mondta. Elmesélte, hogy vidéken, egy szegénycsaládba született, amikor Budapestre került, akkor nem is volt érettségije. Azt is elárulta, mennyit keres a fizetett megjelenésekkel az Instagram-oldalán.

Nekem van egy családom, akit én támogatok. Addig, ameddig egy posztból, amin röhögnek rajtam ki tudom fizetni az Andrássyn a lakbéremet, a húgom teniszleckéjét, nevessenek. Nekem ez fontosabb

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

- fogalmazott. Egy gyors kereséssel kiderült, hogy manapság a VI. kerület említett részén legkevesebb 210 ezer forintot kérnek havonta egy kiadó lakásért, de

a legnagyobb hirdetési oldalon inkább 300-350 ezer forint felett kezdődik a kínálat.

Címkék:
albérlet, instagram, kereslet, szórakozás, rtl, albérletárak, influencer, instaceleb, influencer marketing, rtl magyarország, albérlet árak,