Megható felajánlást tett Majka és zenekara: így segítik ki a balesetező Mehringer Marciékat

Pénzcentrum2023. augusztus 8. 09:04

Majka felajánlotta, hogy vállalja az autóbalesetet szenvedett Mehringer zenekar hangszerparkjának pótlásának költségeit. Az X-Faktorból ismert Mehringer Marciék korábban gyűjtést szerveztek a hangszerekre, illetve súlyosan megsérült dobosuk rehabilitációjára.

Mint a Pénzcentrum is beszámolt róla, súlyos autóbalesetet szenvedett a Mehringer zenekar. Az X-Faktorból ismert Mehringer Marci arról számolt be, a zenekar egyik tagja súlyos-életveszélyes, a buszban utazó többi zenész és a stáb tagjai nagyrészt nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedtek. A csapat teljes hangszerparkja megsemmisült, koncertbevételeik előre láthatóan az év hátralévő részére kiesnek.

A zenekar a károk megtérítésére és a súlyosan megsérült dobos, Frick rehabilitációjára adománygyűjtést szervezett, ötmillió forintot szerettek volna összegyűjteni. Hozzátették, amennyiben a gyűjtés túllépi a célt, a fennmaradó összeggel a szekszárdi mentőalapítványt támogatják, akik a helyszínen ellátták őket. Mehringer Marci hétfő este azt közölte a 24.hu szerint, Majkáék felajánlották, hogy magukra vállalják a hangszerpark visszaállításának teljes költségét.

Ez akkora fordulópont és akkora terhet vesz le a hátunkról, hogy szeretnénk mi is fordítani egy nagyot mindenen, és a lehető legtöbbet visszaadni a közösségnek, hálánk jeléül. Azt beszéltük meg a fiúkkal és a menedzserünkkel, hogy az így fennmaradó adományokat nem csak a mentősöknek továbbítanánk, hanem rajtuk kívül a pécsi és a kaposvári kórházat is megajándékoznánk, akik segítik mindannyiunk felépülését

- írta a zenész.

Címkék:
majka, szórakozás, zenész, felajánlás, segítség, zenekar, autóbaleset, zenészek, autóbalesetek,