Soha nem látott filmeket jelentett be a SkyShowtime: ezeket bűn lenne kihagyni

Pénzcentrum2023. június 22. 19:33

Bejelentette nyári premierjeit a SkyShowtime. Júliusban érkezik a streaming szolgáltóra a Ghost of Beirut, a Bupkis, a Star Trek: Strange New Worlds új évadja és a Babylon is többek között.

Bejelentette a SkyShowtime, hogy milyen filmek és sorozatok érkeznek hozzájuk júliustól egészen augusztus végéig. Ilyen a nagysikerű Babylon, a Star Trek: Strange New Worlds új évada, illetve egy karácsonyi horror is, a Violent Night.

Ghosts of Beirut (július 3.)

A Ghosts Of Beirut a 21 éves Mughniyeh (avagy a Szellem) történetét dolgozza fel, aki a semmiből bukkant fel, és több amerikai haláláért felelős, mint bárki más a 9/11 előtt. A sorozat amerikai, izraeli és libanoni szemszögből meséli el Mughniyeh életét a dél-bejrúti síita nyomornegyedektől egészen az öngyilkos merénylők koncepciójának kidolgozásáig, amely olyan halálos taktikának bizonyult, hogy a férfiból villámgyorsan a világ legveszélyesebb terroristája lett.

Juan Carlos: Downfall of The King (július 3.)

A spanyol trónról 2014-ben lemondott I. János Károly spanyol királynak hősként kellett volna bevonulnia a történelemkönyvekbe, de a sorozatos botrányok foltot ejtettek hírnevén és a monarchia jövőjén. A bátyja véletlen lelövésétől kezdve a pénzmosáson át a korrupcióig minden sötét ügy napvilágra kerül ebben a lebilincselő dokumentumfilm-sorozatban. A filmsorozat a király legközelebbi bizalmasaival – köztük a király régi szeretőjével, Corinna Zu Sayn-Wittgensteinnel – készített, meglepő részleteket tartalmazó interjúk is láthatók. Egy legenda nyilvános bukásának igaz története.

The Sleepers (Bez vědomí) (július 10)

A The Sleepers egy 1989 végén, a szovjet birodalom összeomlásakor játszódó kémdráma. A 40 éven át tartó moszkvai uralomnak véget vető bársonyos forradalom kellős közepén egy átlagos, hétköznapi nő belecsöppen az egymásnak feszülő állambiztonságiak és a disszidensek merőben eltérő világába, és fokozatosan rákényszerül, hogy döbbenetes titkokat fedjen fel róluk.

Bupkis (augusztus 4)

A Bupkis egy új vígjáték, amely Pete Davidson (The King of Staten Island, Saturday Night Live) történetét mutatja be, aki egy sajátos családdal megáldva és a hírnév csapdájában vergődve igyekszik értelmes emberi kapcsolatokat kiépíteni. A meglepően őszinte, félig önéletrajzi ihletésű sorozat főszereplői Edie Falco (The Sopranos, Nurse Jackie) és Joe Pesci (Goodfellas, The Irishman), akiket egy sztárokból álló mellékszereplő-gárda vesz körül. A valóság és az abszurditás határán egyensúlyozó film azt mutatja be, mit jelent Pete Davidsonnak lenni. Üdv Bupkisban!

Tuff Money (Bani Negri) (augusztus 4)

A Tuff Money két közlekedésbiztonsági technikus történetét követi nyomon, akik véletlenül elindítanak egy megállíthatatlan lavinát: miután felbosszantották magukat, hogy a legrosszabb helyeket kapták a bárban, ahol egy focimeccset akartak megnézni, Doru és Ionel azzal kezdenek viccelődni, hogy végrehajtanak egy rablást, hogy soha többé ne kelljen a társadalmi ranglétra legalján tengődniük. A beszélgetésüket kihallgatja a bár kétes hírű tulajdonosa, és a poénnak induló ötlet elindul a megvalósulás útján. Doru és Ionel egyszer csak azon kapja magát, hogy rájuk akarják kényszeríteni a rablás végrehajtását. Kiszállni nem tudnak, mert bárhova fordulnak segítségért, még a hivatalos szervek is csak azt nézik, hogyan kaphatnak részt a zsákmányból, így a két kutyaszorítóba jutott főhős megpróbál lavírozni az erkölcsi tartás és az életben maradás között.

Star Trek: Strange New Worlds (új részek hetente)

A Star Trek: Strange New Worlds azokat az éveket mutatja be, amikor Christopher Pike kapitány kormányozta a U.S.S. Enterprise űrhajót. A sorozatrajongók nagy kedvence, Anson Mount alakítja Christopher Pike kapitányt, Rebecca Romijn az első tisztet, a „Number One-t”, Ethan Peck pedig Spock tudományos tisztet. A sorozat Pike kapitány, Spock tudományos tiszt és az első tiszt kalandjait követi nyomon még azt megelőzően, hogy Kirk kapitány a U.S.S. Enterprise fedélzetére lépett, hogy új világokat fedezzenek fel szerte a galaxisban.

Bros (július 1)

A vígjátékproducer, Judd Apatow (The Big Sick) két vígjátékzsenivel, Nicholas Toller rendezővel (Neighbors) és az Emmy-díjra jelölt Billy Eichnerrel (Billy on the Street) együttműködve hozta tető alá ezt a romantikus komédiát. A Bros középpontjában két meleg férfi áll, akik a szerelem rögös ösvényére lépnek, ám az előttük tornyosuló legnagyobb akadály az egyéni elköteleződési problémáik leküzdése.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Babylon (július 6)

Damien Chazelle alkotása, a Babylon egy eredeti történet, amely az 1920-as évek Los Angelesében játszódik Brad Pitt, Margot Robbie és Diego Calva főszereplésével, és olyan kitűnő mellékszereplőkkel, mint Jovan Adepo, Li Jun Li és Jean Smart. A hatalmas ambíciókról és elképesztő túlzásokról szóló történet számos karakter felemelkedését és bukását követi nyomon a korai Hollywood féktelen, dekadens és züllött díszletei között.

Violent Night (július 7)

David Harbour (Black Widow) játssza a főszerepet ebben az izgalmas filmben. Karácsony estéjén néhány zsoldos túszul ejt egy csapatnyi embert, de azt álmukban sem gondolták volna, hogy legnagyobb ellenfelük a Mikulás lesz. Az akciófilm-producer, David Leitch (John Wick) a Sonic the Hedgehog-franchise íróival (Patrick Casey-vel és Josh Millerrel) együtt új színt visz a hagyományos karácsonyi hangulatba, és megmutatják a Mikulás kevésbé jóságos oldalát.

Eight for Silver (július 15)

Az 1800-as évek végén megtámadnak egy egykor békés, távoli vidéki falut – de hogy ki vagy mi, azt senki sem tudja. A falusi pletykák elátkozott földről, természetfeletti erőkről, sőt démoni lényekről is szólnak, miközben egyre többen tűnnek el és egyre több gyilkosság történik. Amikor John McBride, a patológus megérkezik, hogy kivizsgálja a veszélyt, olyan mélységű és olyan baljós dolgokra bukkan, hogy azok minden képzeletét meghaladják.

Puss in Boots: The Last Wish (július 22)

A Csizmás Kandúr (hangja az Oscar®-díjra jelölt Antonio Banderas) rájön, hogy kalandvágya komoly áldozatokkal jár. Kilenc életéből nyolcat már elfecsérelt, így csak egy élete maradt. Izgalmas utazásra indul, hogy megtalálja a mitikus Utolsó Kívánságot, és visszaszerezze kilenc életét.

 

Címkék:
sorozat, szórakozás, youtube, augusztus, július, premier, skyshowtime,