Friss hírek Gálvölgyi János állapotáról: kiderült, mikor térhet vissza a színpadra

Pénzcentrum2023. június 14. 08:42

Nem szanatóriumba, olvasópróbára jár Gálvölgyi János, aki pénteken már színpadra is lép. A színészlegenda arról beszélt, nem akar már a betegségéről beszélni, előre tekint.

"Már nem szeretnék a betegségemről beszélni. Egyrészt az RTL kamerái előtt elmeséltem mindent, amit átéltem a kórházban, másrészt szeretnék előre nézni, ameddig a Jóisten hagyja. Most jól vagyok, de ki tudja, mit hoz a holnap vagy a holnapután" - mondta a Blikknek Gálvölgyi János, aki szerint rengeteg téves információ jelent meg róla a sajtóban, például nem szanatóriumba indul, hanem olvasópróbára. Ugyanis már érez magában annyi erőt, hogy munkába állhasson.

Mi most az olvasópróbán egy szeptember 9-i premierre készülünk. A darab címe: Réka és az oltatlanok. Felemelő érzés, hogy erről beszélhetek, nem pedig arról, hogy mit éltem át a kórházban a betegségem alatt...

- mesélte Gálvölgyi. És a visszatérés pontos dátuma is megvan: Pintér Béla és Társulata a közösségi oldalán közölte, hogy Gálvölgyi János pénteken újra színpadra lép, így a június 16-i, 17-i és 28-i Marshall Fifty-Sixben, illetve a június 19-i és 20-i Kaisers TV, Ungarnban is őt láthatják majd a Marsall, illetve Rohácsi úr szerepében a nézők.

Címlapkép: Keleti Éva, MTI/MTVA

Címkék:
egészség, betegség, színész, szórakozás, kezelés, színház, gálvölgyi jános,