Exkluzív interjút adott Gálvölgyi János: kiderült, mi okozta valójában az összeomlást

Pénzcentrum2023. június 5. 21:31

Gálvölgyi János csaknem egy hónappal súlyos rosszulléte után a Fókusznak beszélt először arról, miként élte meg az elmúlt heteket, miben változtatta meg a betegség a világról való gondolkodását, és mikor tér vissza az imádott hivatásához. A Kossuth-díjas színész üzent a nézőknek is, akiknek sajnos nem tudja egyesével megköszönni az aggódást és a sok szeretet – írta meg az RTL.

Gálvölgyi János még május 10-én került kórházba, miután otthonában rosszul lett. Miután a mentők nem indultak el a színészért 5 perc után sem, a két lánya vitte végül kórházba, ahol rögtön az intenzívre került. Napokig mélyaltatásban tartották Gálvölgyi Jánost, miközben lélegeztetőgép segítségével tudott csak életben maradni.

 A színész elmondása szerint nem volt semmi előjele a rosszullétének, bár gyengeségre panaszkodott. Ennek ellenére is fellépett még a Rózsavölgyi Szalonban, de miután ott sem érezte magát jól még egy covid-tesztet is csinált biztos, ami biztos. A rosszullétből pedig szinte semmire sem emlékszik.

Annyi emlékképem van, hogy megyek két lépcsőt, aztán már Dorka lányom kocsijában ülök, be vagyok kötve, Eszter lányom hátulról átölel

– hangzott el az interjúban, ahol azt is elárulta, hogy pontosan mi baja volt.

Nem volt tüdőembóliám, bakteriális szív- és tüdőelégtelenségem volt, ami egy fertőzés

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

– mondta Gálvölgyi János, aki szerint a kórház munkatársai csodálatosan dolgoztak, főleg az ápolók, akik éjjel-nappal figyelték, hogy jól van-e.

Gálvölgyi azóta hazament, és sokkal jobban van: most, a lábadozása alatt is szövegkönyveket olvasgat, hogy minél hamarabb visszatérhessen a színpadra.

Címkék:
kórház, betegség, kórházak, kerületek, gálvölgyi jános,