Óriási fordulat Gálvölgyi János állapotában: így van most a nagybeteg színészlegenda

Pénzcentrum2023. május 24. 11:59

Hazaengedték a kórházból, már otthon lábadozik Gálvölgyi János. Az örömhírt Hernádi Judit osztotta meg színművészről az RTL Híradó kérdésére. 

Rendszeres kapcsolatot tart a Gálvölgyi-családdal Hernádi Judit színésznő, aki nemrég hívást kapott a két hete kórháza került Gálvölgyi Jánostól, melyben a színész arról tájékoztatta, hogy már otthon van – tudta meg Hernádi Judittól az RTL Híradó. A színésznő azt mondta, hogy a 74 éves színművész a hangja alapján jól volt, és érezhetően fel volt dobva.

A színész hétfőn üzent követőinek lányán, Gálvölgyi Dorkán keresztül. Ezt írta: „Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha. Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket. De ők is mi vagyunk. 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába. És remélem, hamarosan találkozunk!”

Címlapkép: MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva

Címkék:
otthon, kórház, betegség, színész, kezelés, színésznő, színház, rtl, gyógykezelés, gálvölgyi jános,