Milliókkal verte át "Martin Freeman" a magyar nőt: a házassága bánta végül

Pénzcentrum2023. május 4. 20:18

Milliókat utalt át egy netes csalónak egy magyar családanya, miután azt hitte, hogy az angol sztárral, Martin Freemannel beszélget hónapok óta. A csaló végül 5 millió forinttal károsította meg a nőt – számolt be az RTL.

Több mint ötmillió forinttal károsított meg egy bűnöző egy magyar családanyát, aki azt hitte, hogy Martin Freeman vette fel vele a kapcsolatot a Facebookon keresztül. A férfi azt hazudta neki, hogy befagyasztották a számláit, így pénzre van szüksége. A nő végül a jegygyűrűjét leszámítva minden ékszerét eladta és a házassága is tönkrement, mire rájött egy csalóval van dolga.

A nő még 2020 tavaszán posztolt egy, a színész arcéval és nevével fémjelzett Facebook-oldalra, ami után a „sztár” felvette vele a kapcsolatot. Csilla ezt teljesen normálisnak gondolta, hiszen szerinte a világsztár amúgy is szereti tartani a kapcsolatot a rajongóival, ráadásul angolul írt neki, így ez se keltett benne gyanút.

Végül elkezdtek chatelni, ahol a férfi szerelmet vallott neki, a nő pedig örömmel viszonozta azt. Később pedig nemcsak érzelmi, de pénzügyi függőség is kialakult közöttük. A férfi elhitette Csillával, hogy befagyasztották a dollár millióit, ezért szüksége van a nő pénzére. Ő pedig boldogan utalt neki, hiszen meggyőződése volt, hogy ez az összeg a pénz visszaszerzésére kell, ráadásul félt, hogy elveszíti szerelmét. Éppen ezért a jegygyűrűjét leszámítva minden ékszerét eladta és egy másfél milliós kölcsönt is felvett, hogy tudjon pénzt adni a bűnözőnek.

Végül rájött, hogy átverték és feljelentést tett. Ennek ellenére viszont nem szeretné, hogy lecsukják a férfit, ő csak a pénzét szeretné visszakapni.

Címkék:
facebook, átverés, magyarország, férfi, magyar, magyarok, szórakozás, internetes csalások,