Nagyban megy a rongyrázás: ennyi pénzt ver el havonta Miskovits Marci, PSG Ogli és Pumped Gabo

Pénzcentrum2023. április 17. 14:33

1-2 millió forintot simán elszór egy hónapban Psg Ogli és Pumped Gabo, legalábbis erről beszéltek egy podcastban, amikor arról kérdezték őket, mennyit költenek. Amikor a spórolásra terelődött a szó, elzárkóztak tőle.

Psg Ogli 7, Pumped Gabo és Kovács Kristóf volt a vendége Miskovits Marci podcastjének. Mint a TikTok-ra is felkerült részletből kiderült, a részvevők arról is beszélgettek, kinek mennyi kiadása van egy átlagos hónapban.

Ogli nem akart pontos számot mondani, de amikor Miskovits Marci bemondta, hogy neki olyan 1-1,5 millió forint, de ha nagyon kiköltekezi magát, akkor 2 millió is elmegy egy-egy hónapban, akkor a résztvevők egyetértően bólogattak, bőven megvan ennyi.

Arra a kérdésre, hogy nincs-e olyan indíttatásuk az influencereknek, hogy egy kicsit spóroljanak, Psg Ogli szinte már kikelt magából:

Élni kell figyelj, nem, nem szabad annak élni, hogy majd akkor jövőre lesz, ez nem így van

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

- hangoztatta, más pedig azzal kontrázott rá, hogy többet kell keresni.

Címkék:
rezsi, szórakozás, költségek, influencer, rezsiköltség, tiktok, influenszerek,