Új streaming szolgáltató tarolja le Magyarországot: mutatjuk, mit kell róla tudni

Pénzcentrum2023. március 16. 22:02

Új csomagot vezetett be a Vodafone Magyarország, aminek kínálatában nemcsak az Extra HBO Pak található meg, de végre a TV2 Play Prémium is elérhetővé válik az előfizetők számára.

A Vodafone Magyarország évek óta nagy hangsúlyt fektet az ügyféligények feltérképezésére, és szolgáltatás-portfólióját folyamatosan ezeknek a szempontoknak megfelelően alakítja. Ennek eredményeként március 15-től a Vodafone TV csomagjai megújulnak: a TV HD Basic mostantól TV HD Alap, a TV HD Plus mostantól TV HD Családi, míg a TV HD Max+ Filmbox Pro pedig mostantól TV HD Extra Filmbox Pro néven érhető el. A szolgáltató által újonnan bevezetett TV HD Extra HBO Pak-ra előfizetők ennek köszönhetően a lineáris televíziós csatornák mellett az HBO Pak csatornáihoz (HBO, HBO 2, HBO 3). illetve az HBO Max szolgáltatásához is hozzáférhetnek.

A TV csomagok magukba foglalják a Vodafone TV médiabox készüléket is, amellyel olyan interaktív funkciók is elérhetőek, mint pl. a műsorvisszajátszás, felvételrögzítés, személyes ajánló és gyereksarok. A hagyományos TV szolgáltatások ezen kívül olyan további streaming szolgáltatásokkal és TV extrákkal is kiegészíthetőek, mint például a Net4, RTL+ Active, illetve a DaVinci Kids.

Újdonságként az előfizetők díjmentesen hozzáférhetnek a TV2 Play Prémium tartalmakhoz a mobil applikáción és weben keresztül elérhető TV2 Play Prémium segítségével, amennyiben TV HD Családi vagy TV HD Extra díjcsomagok valamelyikére fizetnek elő. Ezenfelül azon meglévő előfizetőknek is elérhetővé válnak a tartalmak a TV2 Play Prémiumon keresztül, akik még TV HD Plus, TV HD Max vagy TV Prémium csomaggal rendelkeznek. A szolgáltató 2023. március 16-tól az ügyfelek részére folyamatosan emailben juttatja el az alkalmazás használatához szükséges kódot.

 

Címkék:
Vodafone, tv2, prémium, március, szolgáltató, hbo, streaming, vodafone mobil, streaming szolgáltatás, vodafone magyarorszag, hbo max,