Rá sem lehet ismerni Gesztesi Károly fiára: gyorsétteremben süt hamburgert a színész gyereke

Pénzcentrum2023. március 3. 15:01

Meglepő helyen tűnt fel Gesztesi Károly fia, Márkó. A 22 éves fiú egy V. kerületi hamburgerezőben dolgozik jelenleg, szúrta ki a Blikk.

A 2020-ban elhunyt Gesztesi Károly fia, Márkó egy V. kerületi étteremben dolgozik jelenleg szakácsként. Bár a fiú udvariasan elküldte a Blikk újságíróit, mondván nem nyilatkozik, de annyit megtudtak kollégáitól, hogy a fiú a gyorsétterem szíve-lelke és mindig szorgosan dolgozik, sose áll le.

Gesztesi Márkó és négy testvére közösen több mint 100 millió forintot örököltek az apjuk halála után. Többek között övék lettek az ingóságok, Gesztesi autója s a budakalászi luxusvilla is. Így kifejezetten elismerésre méltó, hogy az örökölt vagyon ellenére sem egy könnyű munkát választott magának Márkó, aki egyébként korábban zenei karrierről álmodott.

Gesztesi halála után a színész gyerekkori barátja, Galambos Lajos vette szárnyai alá a fiút.

Nem is kérdés, hogy bármikor ott vagyok a gyerekeknek. Ez természetes. Márkót próbálom a szárnyaim alá venni, segíteni őt zenei karrierjének az elindításában

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 – nyilatkozta még korábban Lajcsi, aki jelenleg egy gyógyíthatatlan betegséggel küzd, ami miatt nem tudott börtönbe vonulni.

Címkék:
színész, gesztesi károly, gyorsétterem, szakács, kerület, gesztesi, kerületek,