Rosszul lett a sramlikirály: börtön helyett ide vitték Lagzi Lajcsit

Pénzcentrum2023. március 2. 12:35

Kérte, hogy ne hívjanak mentőt, de nem volt más választás, mert az élete függött tőle.

Szirénázó mentőautó vitte kórházba Galambos Lajost, vagyis Lagzi Lajcsit, miután rosszul lett boldogasszonypusztai birtokán - erről ír a Blikk. A lapnak egy olvasó küldött fotót, amin jól látszik, hogy két mentőautó is érkezett a mulatós sztár birtokára.

A lapnak a sztár ügyvédje, Csontos Zsolt megerősítette a kórházba szállítás tényét, de azt nem tudta, melyik egészségügyi intézményben látták vagy látják el.

Galambos Lajos rosszul lett az otthonában. Méghozzá olyan mértékben, hogy – kifejezett kérése ellenére – a családtagjai mentőt hívtak hozzá. Ki is vonult a házukhoz az OMSZ egyik esetkocsija, majd nem sokkal később egy másik is érkezett. Pontosan nem tudom, miért, csak annyit, hogy orvosszakmai oka volt a másik autó kihívásának: az első autó nem rendelkezett vagy kellő felszereltséggel vagy megfelelő személyzettel

- mondta az ügyvéd a lapnak. Vagyis az nem derült ki, hogy pontosan miért kellett mentőt hívni Lagzi Lajcsihoz.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Mint korábban mi is megírtuk, Lagzi Lajcsi még mindig nem kezdte meg az áramlopás miatt rá kiszabott, 3 év 6 hónapos börtönbüntetését. Olyannyira nem, hogy a múlt hét végén még egy rögtönzött minikoncertet is adott egy magyarországi szórakozóhelyen.

Címkék:
egészség, sztár, betegség, lagzi lajcsi, galambos lajos, lagzi, mentőautó, rosszullét,