Borzalmas levelet kapott Lagzi Lajcsi: ekkor vonulhat börtönbe a mulatós legenda

Pénzcentrum2023. február 7. 08:31

Jó eséllyel élete egyik legnehezebb időszaka előtt áll a mulatós legenda, akit jögerősen 3 év 6 hónap szabadságvesztésre ítéltek. A Bors szerint pedig meg is érkezett a behívó, amiből kiderült, pontosan mikor is kell megkezdenie büntetését.

A bulvárlap értesülése szerint megérkezett a behívó Lagz Lajcsinak, amin a február 15-ei dátum szerepel. A bíróság 3 év 6 hónapot szabott ki a zenészre, de ha Lagzi Lajcsi minden kedvezményt megkap és levonják a letartóztatásban töltött 125 napját is, alig valamivel több marad, mint 11 hónap. Ennek letöltését Lajcsinak jövő hét szerdán kell megkezdenie – a hírek szerint – Kecskeméten.

"Lajcsi megkapta a behívót. Február 15-én kell jelentkeznie Kecskeméten. Én úgy tudom, hogy a betegsége miatt halasztási kérelmet adnak be, de az idő szűke okán egyáltalán nem biztos, hogy a kérelem át tud futni a rendszeren ebben a pár napban. Ugyanakkor az tény, hogy Lajcsit súlyos fulladásos rohamok kínozzák, amit figyelembe kell vennie a büntetés-végrehajtási bírónak" - árulte el a lapnak Lagzi Lajcsi közeli ismerőse. Keresték magát a mulatós legendát is, de érthető módon ő nem kívánta kommentálni az értesülést.

Címkék:
büntetés, börtön, lagzi lajcsi, február, lagzi,