Megszólalt L.L. Junior a Fekete Vonat-botrány kapcsán: ez sokkoló tud lenni egy kétórás szuperkoncert után

Pénzcentrum2023. január 12. 22:10

Múlt hétvégén újra összeállt a Fekete Vonat zenekar egyetlen koncert erejéig, viszont a fellépés minimális profitot hozott. A formáció tagjai között pénzügyi vita alakult ki. L.L. Junior szerdán Balázsék műsorában fejtette ki véleményét a történtekről - írja a 24.hu.

"Nekem ugyanolyan szerződésem volt, mint a többieknek, ugyanolyan részesedést kaptunk a profitból. Az lehet, hogy egy hiba a szervezés részéről, hogy a számok nem lettek folyamatosan mondva, hogy ne hidegzuhanyként érje őket. Meg lehet érteni, hogy azt látjuk, hogy tele van az Aréna, mégis csak minimális profit van, ez sokkoló tud lenni egy kétórás szuperkoncert után. Az előadóművészetnek ezen része abszolút érthető" – mondta el L.L. Junior, aki elismerte: ő maga is több nyereséggel számolt. 

A rapper bízik benne, hogy amint lecsillapodnak a kedélyek, fognak még beszélni zenésztársaival.

Szakmai megbecsülés, elismertség kutatás 2023

A Pénzcentrum új felmérése ismét arra keresi a választ, hogy milyen az egyes szakmák megítélése Magyarországon: elismertek-e, a társadalmilag hasznos szakmának tekinthetők-e, illetve túl- vagy alulfizetettnek tartott hivatások-e. Két éve, 2021-ben már elvégeztük ugyanezt a kutatást - melynek eredményei itt olvashatók -, így össze tudjuk majd vetni a korábbi adatokkal az új válaszokat. Ez alapján az is kiderül majd, mely szakmák megítélése változott sokat az elmúlt években. Köszönjük, hogy kérdéseinkre adott válaszaiddal segíted a munkánkat!

Címkék:
BOTRÁNY, zene, szórakozás, koncert, zenész, vita,