Visszatér a képernyőre az utóbbi évek legjobb magyar sorozata: örülhetnek a rajongók

Pénzcentrum2023. január 10. 15:31

A SkyShowtime és a Warner Bros. Discovery jelentős tartalom felvásárlási megállapodást kötött, amely kizárólagos jogokat biztosít 21 európai HBO MaX Originals műsorra, köztük A besúgó magyar gyártású sorozatra is.​

A SkyShowtime ma bejelentette, hogy Európában kizárólagos jogokat szerzett 21 regionális sorozatra a Warner Bros. Discovery-től, beleértve az HBO Max legnépszerűbb és legelismertebb műsorait a régióból. A megegyezés összesen 168 epizódot, több mint 150 órányi tartalmat, köztük új és korábban már sugárzott műsorokat biztosít a SkyShowtime-nak. Pénzügyi részleteket nem hoztak nyilvánosságra.

A megállapodás jelentősen felgyorsítja a vállalat belépését a saját gyártású tartalmak világába. Az új műsorok között szerepel az ID(Finnország és Svédország), a The Winner (Csehország és Szlovákia), valamint a Warszawianka (Lengyelország). Ezenkívül bemutatja a Por H o Por B (Spanyolország) második évadát is. A műsorok premierdátumait később közöljük.

A megállapodás során megszerzett egyéb népszerű műsorok közé tartozik több olyan sorozat is, amelyek új évadait nemrégiben mutatták be az HBO Max-on, de mostantól exkluzívan a SkyShowtime-on lesznek elérhetőek Ezek a Mi vagyunk a medvék (Svédország), az Időbevándorlók (Norvégia), a Kamikaze (Dánia), a Szexi Svédek (Svédország) és A besúgó (Magyarország).

A SkyShowtime-nak kizárólagos joga lesz mind a kilenc sorozathoz új évadokat rendelni, és lehetősége lesz az egész világra kiterjedő jogokat szerezni bármely, a későbbiekben megújított sorozathoz.

Az új, saját gyártású sorozatok mellett, a megállapodás tovább bővíti a csatorna kiemelkedő, kritikusok által is elismert sorozatkínálatát, még azelőtt, hogy belépnénekaz európai piacra. A kilenc új és jelenleg fútó műsor mellett az HBO Max 12 sikeres, már befejezett sorozatának több évada is kizárólag itt lesz elérhető 2023 márciusától. Ezek közül néhány: 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 
  • Apanapok (Csehország), 
  • A szerelem sava borsa (Spanyolország), 
  • Hackerville (Románia), 
  • Knutby (Svédország), 
  • No Activity (Spanyolország), 
  • Igazi sztár (Románia), 
  • Ruxx (Románia), 
  • Eszmélet (Csehország), 
  • Siker (Horvátország), 
  • Dafne és a többiek (Spanyolország), 
  • Talált pénz (Románia) és 
  • Isten hozott Senkiföldjén(Norvégia).

A megvásárolt műsorok 22 piacon lesznek elérhetőek az előfizetők számára. A már 12 piacon jelen lévő streaming platform szeptemberben indult Dániában, Finnországban, Norvégiában és Svédországban, majd novemberben Hollandiában és Portugáliában. Decemberben a szolgáltatás Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában is elstartolt. A fennmaradó piacain, Albániában, Andorrában, Csehországban, Magyarországon, Koszovóban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában, Szlovákiában és Spanyolországban 2023 első negyedévében várható az indulás.

A helyi sorozatok mellett egyedülálló, a televízióban még be nem mutatott mozifilmeket, új és exkluzív sorozatokat, gyerekeknek szóló és családi műsorokat, valamint egyéb ikonikus tartalmakat hoz el a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock kínálatából – és mindez egy helyen lesz streamelhető.

Címkék:
csehország, románia, norvégia, spanyolország, megállapodás, svédország, hbo, sorozatok,