Itt a friss bejelentés: új gigafesztivál épül a soproni VOLT fesztivál romjain

Pénzcentrum2022. december 3. 10:03

November elején robbant a hír, hogy a jelen gazdasági körülményekre való tekintettel jövőre nem rendezik meg a soproni Volt Fesztivált. De mivel Sopron nem maradhat fesztivál nélkül, ezért egy új, összművészeti egyhetes rendezvény körvonalazódik jövő tavaszra. Részleteket december közepére ígérnek a szervezők, és a jegyelővétel is akkor indul majd.

Mint  ahog arról a Pénzcentrum is beszámolt, november 11-én bejelentettk, hogy jövőre, azaz 2023-ban nem rendezik meg Nyugat-Magyarország egyik legnagyobb zenei fesztiválját, a Voltot a mostani bizonytalan gazdasági helyzet okán.

"A Telekom VOLT Fesztivál egy igazi love brand, a hazai fesztiválpiac jelentős rendezvénye, nekünk is szívügyünk, azonban már az idei soproni fesztivál is csak jelentős költségmegszorításokkal tudott létrejönni" – mondta akkor a döntésről Kádár Tamás, a Sziget, a Balaton Sound és a Telekom VOLT nagyfesztiválokat rendező Sziget Szervezőiroda cégvezetője.

Farkas Ciprián, Sopron város polgármestere elmondta, tudomásul veszik a szervezők döntését, Sopron városa mindig is szeretettel és támogatóan fogadta be a rendezvényt, és bíznak abban, hogy a nehezebb időszak elmultával ismét otthont adhatnak ennek a nagymúltú és sokak által várt fesztiválnak. 

Ám úgy tűnik, nem várják meg, amíg ismét ideálisak lesznek a körülmények, hiszen vadonatúj fesztivál körvonalazódik jövő tavaszra, a SopronFest, mely 2023. április utolsó hetében a teljes várost élettel tölti meg: színházi, zenés, irodalmi, képzőművészeti, filmes és gasztronómiai programok, túrák váltják egymást sok-sok helyszínen: kávézókban, éttermekben, épületekben és szabadtéren, a fő eseményre pedig április 28-29-30-án várják az érdeklődőket, hiszen 

Sopron nem maradhat fesztivál, nem maradhat ünnep nélkül!

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

A részleteket Sopron legfontosabb ünnepén, a Hűség Napján, december 14-én közöljük, a jegyelővétel ugyanezen a napon indul.

Loading...

 

Címkék:
fesztivál, sziget, facebook, volt fesztivál, nyár, infláció, november, szórakozás, volt, 2023,