Luxusórát villantott Zimány Linda: kiderült, 29 millió forintot hord a csuklóján

Pénzcentrum2022. november 5. 15:01

Lakatos Zsolt óraszakértő a nézők kérésére most annak járt utána, hogy milyen órát is hord Zimány Linda, ugyanis a rajongók egy igen drágának tűnő órát szúrtak ki a modell csuklóján. Mint kiderült, valóban luxus óráról van szó, ugyanis mintegy 29 millió forintba kerül egy ilyen modell.

Lakatos Zsolt TikTok oldalán, a Beszéljünk Órákról, az óraszakértő időről-időre annak jár utána a nézők kérésére, hogy a magyar és külföldi sztárok milyen órát is hordanak pontosan. A szakember ezúttal Zimány Linda óráját választotta ki, amiről némi utánajárással kiderült, hogy egy Audemars Piguet Royal Oak 37mm-es rózsaszín arany 2012-es kiadású karóra.

A 2012-es modellű Audemars Piguet karóra 70 000 euróba kerül, azaz mintegy 29 millió forintba. Az óra újabb, 2022-es modellje, amely rózsaarannyal van díszítve, és a számlapon lévő felirat is rózsaarany színű már a 100 000 eurós árat karcolja, ami több, mint 40 millió forint.

Tehát Zimány Linda órája mintegy 29 millió forintba kerülhetett.

Más magyar hírességek is szerepeltek már a népszerű TikTok-csatornán, korábban például Tóth Gabiról tudhattuk meg, hogy egy 7 millió forintos Rolex Submariner 126613 In-nel mászkál, míg Schobert Norbi karórája több mint 25 ezer euróba, azaz körülbelül 9 millió forintba kerülhet piaci áron. De Kulcsár Edina friss szerelme, G. w. M. is egy milliós darabbal rója az utakat kedvesével.

Címkék:
luxus, óra, karóra, millió, tiktok, luxuscikkek,